Ауспуси

01

Безплатен преглед и консултация

02

Ремонт и смяна на ауспуси

Редовната проверка и навременно отстраняване на възникнала неизправност на ауспуховта система могат да доведат до намаляване на бъдещи разходи за ремонти.
03

Демонтаж и монтаж на катализатори

За покриване на екологичните норми на автомобила от изключителна важност е правилното функциониране на неговия катализатор. Катализаторът намалява количеството на вредните емисии от не изгорелите газове в двигателя. Предлагаме гъвкава индивидуална програма за подмяна на старите неработещи катализатори с нови .
04

Смяна на мека връзка

Поддържаме пълната гама от меки връзки за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Използваме едни от най-качествените на пазара меки връзки – с тройна оплетка и усилени – с четворна оплетка.
05

Смяна на тръби

Не във всички случаи се налага смяна на цялата ауспухова система. Честа причина за нередност може да бъде нарушената цялост или корозия на тръбата. Затова автоработилницата поддържа в наличност всички размери алуминизирани тръби с издържано качество по ISO.
06

Огъване на тръби

Машинното огъване на тръби е дейност, която позволява промяна на изпускателната система в желаната от клиента посока. Дейността е специализирана в ремонта на ауспуси. Стойността на услугата се калкулира в цената на използваните тръби.
07

Заварка на ауспух

Ключов момент при правилното функциониране на изпускателната система е професионалното заваряване на всяка отделна част, за което ние ползваме няколко модела професионални заваръчни апарати. Нашите служители са с дългогодишен опит и тясна специализация в тази област.
08

Смяна на средно и/или задно гърне

В складовата база на работилницата поддържаме голямо разнообразие от средни и задни гърнета на утвърдената полската фирма Поддържаме каталог с всички видове ауспуси, в зависимост от марката и модела на автомобила. При липса на ауспух в търговската мрежа, такъв се изработва на място. При подмяната на ауспух когато е необходимо се подменят и захващащите компоненти като тампони, скоби и др.
09

Демонтаж и монтаж на резонаторно гърне

Резонаторното гърне има предназначение да подобри звука на изпускателната система. Благодарение на него автомобилът работи по-тихо. В хода на ремонтната дейност се преценява какъв вид резонатор може да се постави на автомобила според желанието на клиента. Важно е да се определи точното място, на което да се постави резонаторното гърне, за да се получи желания ефект.
10

Поставяне на ремус или накрайник

За любителите на тунинговани автомобили предлагаме разнообразие от модели с включен качествен монтаж за оптимален ефект.
11

Изработка на спортна генерация

За придаване на спортно звучене на автомобила е необходимо преправяне на изпускателната система. Това става след обсъждане с клиента на търсения ефект.