За нас

ЛП-БАНЕВИ ООД е основана 2011 г. в София. Първоначалната и дейност е търговия в страната и чужбина с автомобилни катализатори. Изградена е база за изкупуване и предварително третиране на излезли от употреба автомобилни катализатори. Постепенно разширява дейността си като отваря сервиз в Перник, местността Ладовица, тясно специализиран в ремонта на изпускателната система на леки, лекотоварни автомобили . Утвърждава се с бързо и качествено извършване на услугата.

Две години по-късно фирмата разширява дейността си като включва всички услуги свързани с автомобилни гуми, а именно: продажба, смяна, монтаж и баланс на гуми за леки и лекотоварни автомобили, джипове и мотори.

Сервизът е разположен на изключително комуникативно и леснодостъпно място – на входа на град Перник, идвайки  от София, в дясно /до новото кръгово в кв.Изток/.  Едно от основните предимства е широката работна площадка, позволяваща добра координация на клиентите.  

Материалната база е изключително добре оборудвана. Разполага с три хидравлични подемника /един ножичен и два двуколонни подемника/, външен канал, тръбоогъваща машина, професионални заваръчни апарати,  машини за баланс и монтаж-демонтаж  на гуми.

Материалите и консумативите, с които работим са от висок клас и доказано качество. Работим с качествените полски ауспуси на Polmostrow.

Наш приоритет е бързата и качествена работа, съчетана с индивидуален подход към всеки клиент.

Програма за лоялни клиенти

Всеки редовен клиент на автоработилницата , получава КАРТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ с отстъпка за извършените ремонтни услуги при следващо посещение до -20%.